Svampset ALBA

Ej i lager
Artikel nr
33506
Ett perfekt svampset med både korg och kniv. Korgen är tillverkad i naturliga material som bomullscanvas och flätad rotting för att hålla svampen luftig och fräsh under hela svampjakten. Till korgen får du även med en svampkniv med inbyggd borste i andra änden för att snabbt och smidigt rensa under tiden du plockar. När kniven inte används förvarar du den tryggt och säkert i den lilla fickan som hänger på utsidan ena handtaget.

MÅTT: 37x20x24 cm
MATERIAL: bomullscanvas, rotting, PU-läder
Mer information:
FunktionerGod andningsförmåga
MaterialBomull, Canvas
VarumärkeVinga
Skriv din egen recension
Du recenserar:Svampset ALBA
Ditt betyg


VINGA fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet där gåvan är mycket viktig. Därför finner ni alltid trevliga förpackningslösningar till merparten deras artiklar. Vinga of Sweden arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring och anser att kvalitet är mer än en bra produkt, fin förpackning och den glädje någon känner när de får en vara från dom.

Kvalitetsarbete för Vinga handlar lika mycket om att säkerställa att deras anställda inom fabrikerna har ett säkert, rättvist, lagligt arbete med humana förhållanden. Man strävar konstant efter miljövänligare material, energisnålare produktion och möjligheter att förbättra vår värld genom det dagliga arbetet.

 

du kanske också är intresserad av

Senast tittat på
No recently views items
Töm allaNYHETSBREV