Bäddset Kruger 2-dels

1 049,00 kr
I Lager
Artikel nr
33461

Ett deluxe bäddset i underbart bomullssatin för en extra lyxig känsla. Det vackra exotiska djurmönstret i härliga färger lyfter vilket sovrum som helst. Bomullssatinets unika egenskaper gör att täcket känns svalt och luftigt oavsett årstid, samtidigt som satin har förmågan att värma upp även under kalla årstider. Bäddsetet består av ett enkelpåslakan och ett örngott.

• Vävd i 400 tc
• OEKO-TEX Standard 100
• Certifierad med EU-Ecolabel

FÄRG: Blåmönstrat
MATERIAL: Bomull
MÅTT: 210x150cm (enkel)

Mer information:
VarumärkeVinga
MaterialBomull
Skriv din egen recension
Du recenserar:Bäddset Kruger 2-dels
Ditt betyg


VINGA fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet där gåvan är mycket viktig. Därför finner ni alltid trevliga förpackningslösningar till merparten deras artiklar. Vinga of Sweden arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring och anser att kvalitet är mer än en bra produkt, fin förpackning och den glädje någon känner när de får en vara från dom.

Kvalitetsarbete för Vinga handlar lika mycket om att säkerställa att deras anställda inom fabrikerna har ett säkert, rättvist, lagligt arbete med humana förhållanden. Man strävar konstant efter miljövänligare material, energisnålare produktion och möjligheter att förbättra vår värld genom det dagliga arbetet.

 

du kanske också är intresserad av

Senast tittat på
No recently views items
Töm allaNYHETSBREV