VINTERREA 20 - 70%

Funktionströjor för dam

Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Loading...
Filtrera
Shoppingval
Pris
Storlek
 1. 41063-b Powerstretchtröja Modin utan huva (dam)
  449,00 kr
 2. 7410082-b Funktionströja Elise
  349,00 kr
 3. 40129B-1 Powerstretchtröja Modin block med huva - med tryck
  449,00 kr
 4. 41053B Powerstretchtröja Modin med huva (dam)
  449,00 kr
 5. 41053B-1 Powerstretchtröja Modin med huva (dam)
  449,00 kr
 6. 41053 Powerstretchtröja Modin med huva dam - med tryck
  449,00 kr
 7. 41053-b Powerstretchtröja Modin med huva (dam)
  449,00 kr
 8. 41053-e Powerstretchtröja Modin med huva (dam)
  449,00 kr
 9. 41063-a Powerstretchtröja Modin utan huva (dam)
  449,00 kr
 10. 7410082 Funktionströja Elise
  349,00 kr
 11. 7410082-a Funktionströja Elise
  349,00 kr
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida

Fleece är ett mjukt, varmt och slitstarkt tyg som är perfekt att ha på sig under de kallare månaderna. Den är bekväm nog att bära i trädgården eller så kan du lägga den under din vinterjacka. En fleecetröja är det perfekta plagget för alla aktiva personer som gillar skogspromenader, vandring, skidåkning eller andra aktiviteter utomhus. En tunn fleecetröja kan bäras under kyligt väder när du är ute och springer eller klättrar i berg. En tjock fleecetröja är en ovärderlig följeslagare under kalla vinterdagar samt under vår och höst när solen har tappat lite av sin värme men du fortfarande vill vara ute och utforska naturens skönhet. Fleecetröjan har blivit en viktig del av garderoben och är en riktig favorit bland friluftsälskare. Det är lätt att förstå varför, eftersom fleecetröjan är bekväm, varm och lätt. Materialet är mjukt vid beröring och andas bra så att du har det bekvämt även när det är fuktigt eller när det finns enstaka skurar i prognosen. 

 

Fleecetröjor till dam för alla tillfällen  


Det spelar ingen roll om det är en sval sommarkväll, en kylig svamputflykt på hösten eller ett kallt snöfall på vintern. Våra fleecetröjor är gjorda för att hålla dig varm, bekväm och redo för vad som än kommer i din väg. Dessa fleecetröjor är perfekta för dam och finns i flera olika stilar så att du kan hitta den som passar dig. Fleecetröjan är en klassiker i garderoben och ett av de mest mångsidiga plaggen du kan äga. De är perfekta att lägga i flera lager, de värmer snabbt om de blir blöta och de kan bäras på jobbet, på stan eller i skidbacken. Oavsett om du letar efter en tunn eller fluffig fleecetröja hittar du den hos oss på deVal. Från kyliga skidåkningar till avslappnande promenader med vänner - våra fleecetröjor är det perfekta valet för aktiva fritidskläder utan att offra stil. 

 

Tröjor i fleece för dam 


Våra fleecetröjor för dam är både snygga och varma och är det perfekta tillägget till din höst och vintergarderob. De finns i en mängd olika stilar och färger så du kan hitta exakt det du söker oavsett om du är på väg till kontoret eller ut på äventyr. Mjuk och varm är fleece en av de mest mångsidiga tröjor du kan äga. Den är perfekt för att hålla värmen utomhus eller för att ta på sig framför tv:n under kalla vinterkvällar. Det är inte bara praktiskt att bära fleece, utan detta material har även blivit mycket populärt bland kläddesigners på grund av sin mjuka, varma och slitstarka yta. Det är detta material som gör det perfekta plagget för många kvinnor när de njuter av utomhusaktiviteter, men även den som är modemedveten och vill följa denna praktiska och snygga trend!