Hybridväst reflex Komet (dam)

Alla plagg oavsett grundfärg i reflexkollektionen #VisiblebydeVal får den klassiska silvriga reflexfärgen när ljuset reflekterar över plagget. Välj enkelt den färg du gillar bäst och håll dig synlig!

419,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Endast %1 kvar
Artikel nr
41095

Hybridväst med en lätt reflexvaddering fram och bak för uteaktivitet i kalla och blåsiga förhållanden. Övriga partier är gjorda i ett stretchigt funktionsmaterial för effektiv fukttransport och ventilation. Två sidfickor med dragkedja. Något figursydd passform.

MATERIAL VADDERING: 100% polyester
MATERIAL ÖVRIGT: 90% polyester / 10% elastan

Finns även i herrmodell, se art. 41093

Mer information:
Modell Dam
Material Polyester
Funktioner Reflex
Varumärke deVal
Artikel nr 41095
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hybridväst reflex Komet (dam)
Ditt betyg

För att ditt reflexplagg ska hålla sig hela och fräscha länge bör du försöka undvika att tvätta plagget i maskin i den mån det går, utan först försöka torka av plagget med en ren våt trasa. Om du ändå behöver tvätta plagget råder vi att använda ett skonsamt (helst flytande) tvättmedel och ej använda sköljmedel då det försämrar ytskiktet på plagget. Tvätta i de grader som står på tvättrådet för ditt specifika plagg. Stäng alla eventuella knappar, dragkedjor och vänd plagget till avigsidan. Tvätta separat och låt torka hängande. Torktumla ej om inte tvättrådet tillåter.

• Tvätta separat

• Torktumla ej

• Tvätta 30° eller 40° beroende på vad tvättrådet säger

• Vänd utochin, stäng dragkedjor och knappar

Hybridväst Komet 41095
Nedan tabell är det specifika plaggets mått i centimeter mätt när plagget ligger plant. Ha i beaktning att eventuell vaddering etc är medräknat så du kan ej jämföra måttet exakt med din kropp utan använd informationen som en indikation kring det specifika plagget mått jämfört med dig. För storleksguide klicka här

MÅTT (CM) S M L XL XXL
Byst 45 48 51 54 57
Midja 42 45 48 51 54
Stuss 46 49 52 55 58
Längd 65 67 69 71 73