Varselkläder

Artiklar 1-12 av 21

Sida
Per sida
Fallande ordning
 1. Mössa Fihn - Vändbar

  125,00 kr
  Quickview
 2. Funktionsjacka Klasson (unisex)

  629,00 kr
  Quickview
 3. Funktionsjacka Klasson (unisex)

  629,00 kr
  Quickview
 4. Funktionsjacka Klasson (dam)

  629,00 kr
  Quickview
 5. Funktionsjacka Klasson (dam)

  629,00 kr
  Quickview
 6. Varselbyxa Wendel

  439,00 kr
  Quickview
 7. Varselbyxa Lindman

  499,00 kr
  Quickview
 8. Varsel pikétröja Waxelius

  199,00 kr
  Quickview
 9. Varsel T-shirt Alling

  199,00 kr
  Quickview
 10. Varsel Cardigan Ström

  625,00 kr
  Quickview
 11. Varselskaljacka Aronsson (unisex)

  749,00 kr
  Quickview
 12. Flatfleecejacka Ahrle

  499,00 kr
  Quickview

Artiklar 1-12 av 21

Sida
Per sida
Fallande ordning

HÅLL DIG SYNLIG MED VARSELKLÄDER FRÅN DEVAL.SE

Med våra varselkläder kommer du synas bra på arbetsplatsen, oavsett väder- och ljusförhållanden. Detta är viktigt för alla yrken där du arbetar i riskfyllda miljöer eftersom de färgglada tygerna och reflekterande detaljerna gör att du kommer synas på ett bättre sätt och lättare upptäckas av personer i din närhet. Hos oss på deVal.se kan du handla snygga och kvalitativa varselkläder för både dam och herr som alltså kommer göra dig både tryggare och bekvämare på arbetsplatsen. Plaggen är tillverkade i hållbara material som andas och värmer på samma gång för att du ska kunna lägga allt ditt fokus på arbetsuppgiften. Välj bland jackor, tröjor och byxor i olika utföranden och klicka enkelt hem dem från vår webbshop.

BEKVÄMA PLAGG MED REFLEKTERANDE DETALJER

Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, flygplats, vägarbetsplats eller i skogen kommer rätt reflexkläder göra dig synlig och minska risken för olyckor och påkörning. Detta tack vare att de är utrustade med reflekterande detaljer på armar, bröst eller ben och tillverkade av tyg i starka och synliga färger. Vårt fokus är att erbjuda dig som företagare eller privatperson högkvalitativa plagg till ett bra pris med så hög funktionalitet som möjligt, utan att för den sakens skull dra ner på den snygga designen.

Kika närmare i vårt breda och varierade sortiment av reflexkläder där du kan köpa plagg anpassade för både dam och herr och utför dina arbetsuppgifter på ett säkrare och bekvämare sätt. Du kan läsa mer om egenskaperna och funktionerna under respektive produkt eller också kontakta vår kundtjänst om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla