Varselbyxor

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Varselbyxa Wendel

  439,00 kr
  Quickview
 2. Varselbyxa Lindman

  499,00 kr
  Quickview
 3. Workerbyxa Dahlberg

  625,00 kr
  Quickview
 4. Midjebyxa Wennberg

  1 129,00 kr
  Quickview
 5. Piratbyxa Wallgren

  829,00 kr
  Quickview

5 Varor

Per sida
Fallande ordning

KVALITATIVA VARSELBYXOR TILL BRA PRIS PÅ DEVAL.SE

Här hittar du våra bekväma och funktionella varselbyxor för alla som arbetar i riskfyllda miljöer där det är viktigt att synas. Ända sedan vi på deVal började erbjuda kläder år 1999 har vårt mål varit att erbjuda högkvalitativa arbetskläder till ett bra pris till de personer som bryr sig lika mycket om stil som funktionalitet. Hos oss hittar du kläder för både dam och herr i utföranden som skiljer sig från andra mer traditionella plagg på marknaden. Välj bland reflexbyxor i kort eller lång modell beroende på säsong och klicka snabbt och enkelt hem dem från vår webbshop. Här kan både du som företagare och privatperson beställa varselkläder till ett bra pris för att arbeta säkrare och bekvämare i miljöer där ljus- och väderförhållanden inte alltid är på topp.

BYXOR I SYNLIGA OCH REFLEKTERANDE MATERIAL

Hos oss hittar du arbetsbyxor i färgglada material med reflekterande detaljer som lämpar sig väl för såväl byggarbetsplatser som för skogsarbeten. De erbjuder en bekväm passform för största möjliga rörelsefrihet och för att sitta snyggt på kroppen. De är dessutom utrustade med smarta funktioner och knäskyddsfickor för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt och bibehålla fokus dagen igenom.

Du kan ta reda på vilken varselklassificering plagget erbjuder i respektive produktbeskrivning för att på så sätt veta vilken nivå byxornas fluorescerande och reflekterande yta ligger på. Du är varmt välkommen att höra av dig till vår duktiga kundtjänst om du skulle ha frågor om våra varselbyxor eller något annat som rör vårt sortiment. Välkommen in i vår webbshop!
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla