Varseljackor

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Funktionsjacka Klasson (unisex)

  629,00 kr
  Quickview
 2. Funktionsjacka Klasson (unisex)

  629,00 kr
  Quickview
 3. Funktionsjacka Klasson (dam)

  629,00 kr
  Quickview
 4. Funktionsjacka Klasson (dam)

  629,00 kr
  Quickview
 5. Varselskaljacka Aronsson (unisex)

  749,00 kr
  Quickview
 6. Varselvinterjacka Tapper

  889,00 kr
  Quickview
 7. Varselskaljacka Tengvall

  759,00 kr
  Quickview
 8. Varselvinterjacka Lundblad

  999,00 kr
  Quickview

8 Varor

Per sida
Fallande ordning

GÖR DIG SYNLIG MED SNYGGA VARSELJACKOR FRÅN DEVAL.SE

Här hittar du alla våra funktionella och kvalitativa varseljackor för arbeten i osäkra miljöer. Vi erbjuder modeller för både dam och herr med egenskaper som matchar kraven för varselklass ett, två eller tre. Många av jackorna erbjuder även skydd mot väder och vind och är utrustade med isolerande foder för att du enkelt ska kunna hitta ett passade alternativ för varje årstid. Beställ dina plagg bekvämt och smidigt online i vår webbshop och kontakta oss om du önskar få dem levererade med brodyr eller tryck med ditt företags logga.

REFLEXJACKOR FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Med reflexjackor från deVal.se kommer du och din personal göra er synliga för fordon och andra arbetare i närheten. Detta är viktigt på bland annat byggarbetsplatser, vägarbeten, i skogen eller i andra miljöer där ljus- och väderförhållanden ibland kan vara dåliga. Använd jackan på egen hand eller komplettera med ett par varselbyxor beroende på vad som krävs på just din arbetsplats. Självklart kan även du som privatperson beställa hem våra varselkläder för de tillfällen du behöver vara extra synlig. De erbjuder både komfort och funktionalitet, samtidigt som de har en snygg design som gör att plaggen sitter bra på kroppen.

Välj ut en passande varseljacka genom att läsa mer om egenskaper och funktioner under respektive produkt eller kontakta vårt kunniga kundserviceteam för hjälpande vägledning. Vi finns tillgängliga både på mail, [email protected], och telefon, 0522-88144, och ser fram emot att få hjälpa dig att känna dig både snygg och säker i arbetet!
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla