Varseltröjor

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Varsel pikétröja Waxelius

  199,00 kr
  Quickview
 2. Varsel T-shirt Alling

  199,00 kr
  Quickview
 3. Varsel Cardigan Ström

  625,00 kr
  Quickview
 4. Flatfleecejacka Ahrle

  499,00 kr
  Quickview
 5. Varsel Sweatshirt Half Zip Thorin

  449,00 kr
  Quickview
 6. Sweatshirt Pettersson

  319,00 kr
  Quickview

6 Varor

Per sida
Fallande ordning

BESTÄLL BEKVÄMA VARSELTRÖJOR MED HÖG SYNLIGHET FRÅN DEVAL.SE

Oavsett om du jobbar inomhus eller om vädret är tillräckligt varmt för att arbeta utan jacka kommer våra bekväma varseltröjor för dam och herr komma väl till hands. De är tillverkade av färgstarka material med reflekterande detaljer och är framtagna med ventilerande egenskaper för att du ska kunna klä dig synligt även när temperaturen är hög. Att använda varselkläder är viktigt för dig som arbetar i trafiken, på byggarbetsplatser, i skogen eller andra platser där det är viktigt att du är väl synlig för passerande fordon eller andra arbetare. Då passar våra varseltröjor perfekt, antingen på egen hand i varma temperaturer eller under en varseljacka för de dagar när vädret kan skifta.

SNYGGA REFLEXTRÖJOR FÖR DAM OCH HERR

Välj bland varseltröjor i både kortärmade och långärmade modeller beroende på vilken stil du är ute efter. Vi erbjuder tröjor med varselklassificering 1, 2 eller 3, vilket gör att du enkelt kan välja en modell som matchar både dina egna behov och arbetsplatsens krav. För oss är det viktigt att ta fram kvalitativa och snygga plagg till ett pris som är bättre än likvärdiga alternativ på marknaden. Det gör att du kan räkna med att få mycket värde för pengarna när du handlar hos oss.

På deVal.se kan du enkelt beställa varseltröjor för både dam och herr bekvämt och smidigt online. Vi hjälper dig gärna om du vill trycka eller brodera ditt företags logga på tröjan, vilket såklart även gäller för alla de andra arbetskläderna du hittar i vår webbshop. Skulle du ha frågor kring storlek eller egenskaper hos våra reflextröjor finns vår kundservice tillgänglig både via telefon eller mail, redo att guida dig till rätt val.
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla