Multiwear DVwork

49,00 kr
I Lager
Artikel nr
93148
Multifunktionell huvudbonad som fungerar utmärkt att använda som mössa, halsduk, pannband, balaklava eller om handleden. Framgången med en funktionell multiwear beror givetvis på kvaliteten på tyget - där materialet är speciellt framtaget mikrofiber som både är mjukt och töjbart. En annan faktor är att den går att använda på så många olika sätt. Buff används både av proffs som behöver värme eller skydd utomhus i jobbet som konsumenter som vill ha en praktisk och värmande detalj till fritidsklädseln. En multiwear är även perfekt för dig som tränar utomhus när det är kyligare ute.

MATERIAL: 100% polyester microfiber
Mer information:
ModellUnisex
MaterialPolyester
VarumärkedeVal
Skriv din egen recension
Du recenserar:Multiwear DVwork
Ditt betyg


deVal - Tre enkla kärnvärden är basen för varumärket deVal och därmed klart lysande ledstjärnor i allt vi gör och står för...

VARDAGSMODE. deValkläderna ska bidra till att man kan känna sig snygg och bekväm VAR DAG, såväl på jobbet som på fritiden. Därför att de är moderiktiga, lättmatchade, lediga och prisvärda.

AKTIV. Ett ord som förmedlar en känsla likväl som en livsstil. Både kläderna och sättet de presenteras på skall tilltala aktiva, engagerade människor med en ledig men medveten stil. Mycket inspiration och viktiga värderingar kommer från sportens värld. Energi, fräschhet, funktionalitet och lite vinnarskalle.

PRISVÄRD. Upplevelsen av deVal ska alltid vara att man får mycket för pengarna

 

Du kanske också är intresserad av

Senast tittat på
No recently views items
Töm alla