VINTERREA 20 - 70%

Regnkappor för dam

Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Loading...
Filtrera
Shoppingval
Pris
Storlek
Varumärke
 1. 41062-a Fodrad regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
 2. 41062-b Fodrad regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
 3. 41062-c Fodrad regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
 4. 41062-d Fodrad regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
 5. 41062-e Fodrad regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
 6. 41062 Fodrad Regnjacka Rosvall (dam)
  629,00 kr
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida

Vårt utbud av regnkappor ger dig möjlighet att klara av alla stormar. Oavsett säsong kan du välja en praktisk regnkappa som låter dig röra dig fritt och alltid hålla stilen. Våra regnkappor är tillverkade av material av högsta kvalitet och innehåller många smarta detaljer som gör våra produkter unika.

Regn och lera kan vara en del av det nordiska klimatet. Men utan snygga regnkläder skulle vi knappast kunna fungera praktiskt under dessa förhållanden. Varför inte bära dina snygga men funktionella regnkläder som ett alternativ till din vanliga jacka eller kappa? Hos deVal hittar du klassiska, modeorienterade modeller med alla detaljer för arbete och lek. Ta en titt på vårt stora utbud här på deVal! 

Vattentäta Regnkappor för Dam


Som en del av det skandinaviska klimatet är regn både en välsignelse och en förbannelse. Det ger oss frodiga skogar, gröna betesmarker och glittrande sjöar. Men det är också mycket besvärligt för dem som föredrar att tillbringa sin tid utomhus. På deVal förstår vi att du behöver skydd mot elementen oavsett om du är utomhus eller inomhus. Därför har vi noggrant valt ut regnkappor för dam från märken som håller dig torr och samtidigt ser moderiktiga ut. Det är lätt att ta regniga dagar och leriga stigar med ro när du är förberedd. deVal har ett stort utbud av vattentäta kappor i klassiska färger såsom svart, blå och grön så att du kan klä dig för alla väder och tillfällen. 

Köp Regnkappa till dam online 


Att hålla sig varm och torr under de kalla och ruggiga månaderna är viktigt för oss i Skandinavien! Det betyder att även om det regnar ute kan du njuta av att vara utomhus utan att bli blöt. Vi hoppas att du hittar din perfekta regnkappa här på deVal - oavsett om det är en av våra klassiska regnkappor eller en attraktiv väst/jacka-kombination. Nordens kyla kräver en välsydd regnkappa. Vi erbjuder dig de bästa modellerna av regnkappor så att du kan njuta av din utomhusvistelse utan att frysa eller bli kall.