Regnkläder

Artiklar 1-12 av 24

Sida
Per sida
Fallande ordning
 1. Skalbyxa Backlund (unisex)

  549,00 kr
  Quickview
 2. Regnställ Erik

  499,00 kr
  Quickview
 3. Regnställ Erik

  499,00 kr
  Quickview
 4. Regnställ Erik

  499,00 kr
  Quickview
 5. Regnjacka Calvin (unisex)

  475,00 kr
  Quickview
 6. Regnjacka Calvin (unisex)

  475,00 kr
  Quickview
 7. Skoöverdrag Silicon

  99,00 kr
  Quickview
 8. Skoöverdrag Silicon

  99,00 kr
  Quickview
 9. Fodrad Regnrock Rosvall (herr)

  499,00 kr
  Quickview
 10. Fodrad Regnrock Rosvall (herr)

  499,00 kr
  Quickview
 11. Regnjacka Vedum 2117 (herr)

  Quickview
 12. Regnjacka Vedum 2117 (herr)

  Quickview

Artiklar 1-12 av 24

Sida
Per sida
Fallande ordning

SHOPPA REGNKLÄDER FÖR HERR ONLINE

Här hittar du alla våra regnjackor, regnrockar och regnbyxor för årets alla regniga dagar. Oavsett om du ska klä dig för vardag eller äventyr är det viktigt att välja plagg som håller dig torr och bekväm hela dagen, även när regnet öser ner. Våra snygga regnkläder för herr är tillverkade i vind- och vattentäta material som samtidigt låter huden andas. Perfekt för blöta äventyr under sommaren eller när du inte vill låta vädret hindra dig från att ta cykeln till jobbet. Vi erbjuder dessutom fodrade regnrockar för att du ska kunna hålla dig torr och varm under kylig höst eller dagar med blötsnö.

REGNKLÄDER FÖR HERR MED KVALITET OCH FUNKTION-ALITET I FOKUS

Våra regnkläder för herr är framtagna för att erbjuda dig en optimal balans mellan hög kvalitet, funktionalitet och design till ett riktigt bra pris. Det gör att du kan räkna med material som håller dig torr och varm oavsett väder och passformer som sitter riktigt snyggt på kroppen. Satsa på både en regnjacka och ett par regnbyxor för ett heltäckande skydd eller enbart någon av delarna för de dagar när vädret eller äventyret inte är lika tufft. Det viktiga är att våra kläder ska kunna hjälpa dig att leva livet fullt ut och ägna dig åt de akti-viteter du gillar allra mest och att aldrig tillåta vädret att stoppa dig!

Hitta passande regnkläder för din livsstil och klicka hem dem online från vår webbshop. Glöm heller inte att vi har ett showroom i Uddevalla där du har möjlighet att prova våra plagg och dessutom få tips och råd från vår kunniga personal. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla