Miles termosflaska

Ej i lager
Artikel nr
33451
Miles termosflaska är en kvalitetsprodukt som mycket väl kan hålla livet ut. Använd den ofta och låt det bli ett bidrag till att färre plastflaskor slängs i hav och natur. Termosen är dessutom fri från giftiga ämnen. Effektiv vakuumisolering håller vatten iskallt i upp till 18 timmar och varma drycker heta i upp till 6 timmar. Flaskan är tillverkad i rostfritt stål vilket gör att den inte tar smak eller doft av tidigare innehåll.
Levereras i presentförpackning.

MATERIAL: Rostfritt stål
STORLEK: 500 ml
Mer information:
VarumärkeVinga
Skriv din egen recension
Du recenserar:Miles termosflaska
Ditt betyg


VINGA fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet där gåvan är mycket viktig. Därför finner ni alltid trevliga förpackningslösningar till merparten deras artiklar. Vinga of Sweden arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring och anser att kvalitet är mer än en bra produkt, fin förpackning och den glädje någon känner när de får en vara från dom.

Kvalitetsarbete för Vinga handlar lika mycket om att säkerställa att deras anställda inom fabrikerna har ett säkert, rättvist, lagligt arbete med humana förhållanden. Man strävar konstant efter miljövänligare material, energisnålare produktion och möjligheter att förbättra vår värld genom det dagliga arbetet.

 
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla