VINTERREA 20 - 70%

Vilka är deVal ?

deVal Sweden bildades 1999. Att sälja kläder till företag har varit grunden i vår verksamhet, men vi valde att jobba på ett lite annorlunda sätt än vad som är vanligt i vår bransch. Ett eget varumärke med ett snabbare nyhetstempo än det traditionella och en högre modegrad har kännetecknat deVal inom försäljningen till företag.

Sedan dess har företaget utvecklats från att enbart sälja kläder och profilprodukter till företag till att också bli ett e-handelsföretag riktade till privatpersoner. Vi erbjuder idag deVal till alla som gillar våra kläder och vår idé. En idé som är att skapa ett inspirerande sortiment för varje dag där mixen av mode, funktion och kvalitet är unik i förhållande till priset.

Vår ambition är att ständigt utvecklas i nära samarbete med våra kunder som är främst små och medelstora företag och privatpersoner som finns spridda över hela Sverige och Finland. Vårt huvudkontor med showroom finns i Uddevalla där ca 12 kunniga och engagerade anställda finns och som brinner för att hjälpa våra kunder.

deval logodeval logo

1999

deVal startar upp och börjar sälja profil- och arbetskläder till företag.

2013

Vi öppnar äntligen upp deval.se för privatpersoner. Detta visar sig vara en succé då många av våra tidigare företagskunder nu slipper handla via sin arbetsplats och kan nu handla privat.

2018

2018 flyttar vi vårt lager från Uddevalla till Götene, och får i och med flytten ett utökat sortiment då de nya lokalerna delas med vår största leverantör.

2021

Under 2021 satsar vi på att nå ut till ännu fler kunder via nya kanaler så som Cdon och Amazon. Vi har även lanserat en ny sajt för finska privatpersoner. 2021 gjorde vi även en storsatsning på vår uppskattade reflexkollektion #VisiblebydeVal