Parkasjacka Zion

749,00 kr
I Lager
Artikel nr
61104

Vinterjacka i klassisk Parkasmodell som skyddar både mot vind och vatten samtidigt som den håller dig varm. Fast huva med mjukt och värmande pilefoder i vitt och avtagbar fuskpäls som håller snöyra ur ansiktet. Många praktiska fickor, bland annat rymliga bälgfickor nedtill, två bröstfickor och en ärmficka. Justerbar i midjan och nedtill. Lång tvåvägsdragkedja med skyddsklaff.

MATERIAL: 100% polyester

Mer information:
ModellDam
MaterialPolyester
VarumärkedeVal
Skriv din egen recension
Du recenserar:Parkasjacka Zion
Ditt betyg


deVal - Tre enkla kärnvärden är basen för varumärket deVal och därmed klart lysande ledstjärnor i allt vi gör och står för...

VARDAGSMODE. deValkläderna ska bidra till att man kan känna sig snygg och bekväm VAR DAG, såväl på jobbet som på fritiden. Därför att de är moderiktiga, lättmatchade, lediga och prisvärda.

AKTIV. Ett ord som förmedlar en känsla likväl som en livsstil. Både kläderna och sättet de presenteras på skall tilltala aktiva, engagerade människor med en ledig men medveten stil. Mycket inspiration och viktiga värderingar kommer från sportens värld. Energi, fräschhet, funktionalitet och lite vinnarskalle.

PRISVÄRD. Upplevelsen av deVal ska alltid vara att man får mycket för pengarna

 
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla