FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499KR
SÄKRA BETALNINGAR
SNABBA LEVERANSER

Du kan redan nu förbeställa favoriterna från hela reflexkollektionen #VisiblebydeVal!

Leverans av din order som innehåller beställningsvaror från denna kollektion kommer att levereras omkring v.46 och ej delas upp.

Reflexbyxor herr

Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Loading...
Filtrera
Shoppingval
Pris
Storlek
Varumärke
  1. 41098 Träningstights reflex Venus (herr)
    379,00 kr
  2. 41096 Hybridbyxa reflex Komet (herr)
    379,00 kr
  3. 40242 Termobyxa reflex Uranus (herr)
    439,00 kr
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida

Reflexbyxor Herr

Satsa på kläder som syns när det är mörkt ute samtidigt som du håller vinterkylan borta. Med ett par värmande överdragsbyxor i reflexmaterial kan du känna dig säker på att du syns i mörkret. Att bära reflex är ett enkelt sätt att skydda dig från bilar, cyklar och andra fordon när du cyklar hem från jobbet under vinterns mörka eftermiddagar. Du ska inte behöva kompromissa när det kommer till komfort och säkerhet- deVals  reflextäckbyxor skyddar mot både vatten och vind samtidigt som det reflekterande materialet gör att du kan känna dig trygg i mörkret. Matcha dina termobyxor med en reflexjacka för bästa möjliga synlighet.

Snygga träningsbyxor med reflex

Hos deVal hittar du, förutom värmande vinterbyxor i reflexmaterial även träningsbyxor med reflex. Med träningskläder i reflex kan du fortsätta att träna utomhus även under årets mörkare månader. Våra träningsbyxor är gjorda i ett vindavvisande material med effektiv ventilation för att göra din träning så behaglig som möjligt. Kombinera gärna med en reflexväst eller träningsjacka i reflex för maximal synlighet!