Cykel / MTB

Cykel / MTB

Artiklar 1-12 av 23

Sida
Per sida
Fallande ordning
 1. Benvärmare Särestad

  299,00 kr
  Quickview
 2. Jacka Bike Håle (Unisex)

  529,00 kr
  Quickview
 3. BIB Shorts Flo (Herr)

  529,00 kr
  Quickview
 4. MTB Shorts Järvsö (Herr)

  Betyg:
  100%
  749,00 kr
  Quickview
 5. Väst Bike Håle (Unisex)

  499,00 kr
  Quickview
 6. T-shirt Bike Bjärby (Herr)

  449,00 kr
  Quickview
 7. T-shirt Bike Täng (Herr)

  499,00 kr
  Quickview
 8. Tröja Bike Hyringa (Herr)

  499,00 kr
  Quickview
 9. MTB tröja Kisa (Herr)

  Betyg:
  100%
  299,00 kr
  Quickview
 10. MTB T-shirt Kisa (Herr)

  Betyg:
  100%
  299,00 kr
  Quickview
 11. Jacka Bike Håle (Dam)

  529,00 kr
  Quickview

Artiklar 1-12 av 23

Sida
Per sida
Fallande ordning

HANDLA FUNKTIONELLA CYKELKLÄDER FRÅN DEVAL.SE

Oavsett om du är sugen på att testa cykling som en ny hobby eller om du redan suttit på sadeln under många mil kommer våra cykelkläder göra turen härligare och bekvämare. Här hittar du alltifrån shorts, tröjor och jackor till t-shirts, västar och tights i material som både andas och håller dig skyddad från väder och vind om det skulle behövas. Det är nämligen inte bara själva cykeln som spelar roll för om du kommer kunna prestera på topp under träning eller tävling, utan också de plagg och accessoarer du bär närmast kroppen. Välj därför ut kläder i material som passar för olika säsonger för att kunna klä dig rätt oav-sett temperatur eller väder och beställ dem enkelt och bekvämt här i vår webbshop.

SNYGGA CYKELKLÄDER FÖR DAM & HERR

Hos oss på deVal hittar du alla cykelkläder för en optimal tur där du kan prestera ditt allra bästa. Utöver en uppsättning av underställströjor, cykelbyxor, cykeltröjor och vindjackor bör det också finnas smarta accessoarer som benvärmare och armvärmare i varje cy-kelfantasts garderob. Det gör att du kan använda plagg med korta ärmar eller ben under flera säsonger och bara addera dina benvärmare eller armvärmare när temperaturen bör-jar sjunka. Ett tips är att ha med dem i cykelväskan eller i fickan på cykeltröjan för att alltid vara redo om vädret skulle ändras under cykelturen. Många av våra plagg är dessutom utrustade med reflekterande detaljer för att göra dig synlig för andra trafikanter om du cyklar under dåliga ljusförhållanden.

Handla dina cykelkläder på deVal.se och kontakta vår kundtjänst om du är osäker på storlekar eller något annat som rör vårt sortiment!
Senast tittat på
No recently views items
Töm alla