VINTERREA 20 - 70%

Träningsväst för dam

Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Loading...
Filtrera
Shoppingval
Pris
Storlek
Varumärke
  1. 41095 Hybridväst reflex Komet (dam)
    419,00 kr
  2. 41095-a Hybridväst reflex Komet (dam)
    419,00 kr
  3. 41095-b Hybridväst reflex Komet (dam)
    419,00 kr
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida

Våra träningsvästar för damer ger rörelsefrihet åt armarna och således bättre rörlighet under din träning. Dessutom väger träningsvästen mindre än en jacka, vilket gör den väldigt omtyckt och skön. Det finns olika typer av träningsvästar, men de flesta brukar vara i lätt och tunt material så att de är så funktionella som möjligt. Träningsvästar går även att använda som vardagsplagg med tanke på hur snygga de är. De är även väldigt kända för sina reflexer, som gör att du syns när du tränar i mörker eller skymning. 

Köp träningsväst för dam online

Har det äntligen blivit dags för dig att köpa en träningsväst för dam? Då har du hittat rätt! Våra träningsvästar är snygga, samtidigt som de är väldigt sköna och bekväma för din träning. Vi har bland annat snygga hybridvästar i olika intressanta färger. De klarar lite sämre väderförhållanden, samtidigt som de är väldigt funktionella med effektiv fukttransport och ventilation. Träningsväst i varselfärg är väldigt populär när det gäller utomhusträning i mörker.


Du kan självklart även använda träningsvästen på din fritid om du så vill, då de är rätt så coola överlag. Om du är specifikt ute efter en träningsväst till träningen, så är våra träningsvästar gjorda för att kunna klara blåsiga och kalla förhållanden. Dessutom har våra västar reflexer, och på så sätt behöver du aldrig oroa dig när du är ute och tränar i mörker eller dimmiga förhållanden.